John Van Den Heuvel

John van den Heuvel hoopt op snelle terugkeer in Boulevard

John van den Heuvel hoopt snel weer onderdeel uit te maken van RTL Boulevard. Dat schrijft de misdaadverslaggever op Instagram in een post waarin hij zijn collega’s een hart onder de riem steekt.

‘Chapeau voor het fantastische en dappere team van RTL Boulevard dat na een dramatische week er vanavond gewoon stond en niet wijkt voor de dreiging van geweld. Ik hoop snel weer aan de zijde van mijn collega’s te staan’, aldus Van den Heuvel. ‘Trots op dit team.’

Van den Heuvel is niet meer fysiek in de studio geweest sinds vorige week zijn collega Peter R. de Vries werd neergeschoten in Amsterdam. Hij wordt zelf ook al langere tijd bedreigd vanwege zijn werk. De misdaadverslaggever liep eind 2018 dusdanig gevaar dat hij drie maanden niet aan de desk van Boulevard kon verschijnen.

Het programma werd maandag voor het eerst sinds vrijdag weer uitgezonden. Afgelopen weekeinde werden de uitzendingen afgelast vanwege een ernstige dreiging. Maandag zond Boulevard uit vanaf het Mediapark in Hilversum in plaats van de binnenstad van Amsterdam.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen