Jeroen Pauw

Jeroen Pauw terug op de Nederlandse televisie

Jeroen Pauw keert na bijna drie maanden afwezigheid terug als presentator van een talkshow. Hij gaat samen met Fidan Ekiz de zondaguitzending van Op1 verzorgen, zo heeft BNNVARA bekendgemaakt.

‘Door de maatschappelijk ontwrichtende coronacrisis is het ook journalistiek alle hens aan dek. Ik maak dan ook graag deel uit van het team dat met Op1 dagelijks, nu zelfs zeven dagen per week, het nieuws volgt, duidt en waar mogelijk verdiept’, zegt Jeroen in een verklaring. Hij nam eind december afscheid van de late avond na vijf jaar Pauw te hebben gepresenteerd. Daarvoor maakte hij jarenlang het programma Pauw en Witteman.

‘Ik verheug me op de samenwerking met de redactie en het werken met medepresentator Fidan Ekiz, die ik ten tijde van Pauw en Witteman heb leren kennen als een slimme en vrolijke collega en een bevlogen en origineel journalist’, besluit Jeroen.

Fidan Ekiz is ‘vereerd en verheugd’ dat ze aan het presentatieteam van Op1 is toegevoegd en dat ze het samen met Jeroen mag doen. ‘Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat hij voor mij op uitzonderlijke hoogte staat als presentator en interviewer. Een aparte categorie in dit segment.’

Jeroen en Fidan maken zondag hun debuut voor Op1. De NPO maakte deze week bekend dat de talkshow vanaf deze week zeven dagen per week wordt gemaakt en ook in de zomer door zal gaan.

Lees ook:

Anouk: ‘Ik heb geen geld voor een privévlucht’

Dochter (7) Miljuschka Witzenhausen met spoed naar ziekenhuis

Zangeres Sita (39) deelt geweldig babynieuws!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen