Irene Moors

Irene Moors stopt met De TV Kantine

Irene Moors stopt na twaalf seizoenen met De TV Kantine. De presentatrice vindt ‘het mooi geweest’, kondigde ze donderdag aan. Carlo Boszhard gaat zonder haar verder met het succesvolle RTL 4-programma.

‘Het is niet het einde van De TV Kantine, alleen voor mij is het gewoon mooi geweest’, legde Irene Moors uit in RTL Boulevard. Ook haar jarenlange samenwerking met Carlo Boszhard is nog niet ten einde. ‘Nee hoezo? Wij houden elkaar sowieso nog vast en het is zeker niet het einde van Carlo & Irene. Die pruiken en die dingetjes, nou, daar ben ik niet klaar mee, maar het hoeft van mij niet meer,’ aldus Moors.

Boszhard, die ook te gast was in de show, stelde dat er gewerkt wordt aan een nieuw tv-format voor het duo. De TV Kantine is al sinds 2009 op televisie. Het programma, waarin BN’ers gepersifleerd worden, trekt nog altijd meer dan een miljoen kijkers. In 2010 won de show de Gouden Televizier-Ring.

De laatste seizoenen gaven Boszhard en Moors al meer ruimte aan andere BN’ers die goed kunnen persifleren, zoals Elise Schaap en Chantal Janzen.