Caroline

Huisvriendin Caroline reageert op ophef: ‘Het zijn allemaal fabeltjes’

Caroline van Eeden, bekend als de huisvriendin van Martien in Chateau Meiland, heeft vandaag gereageerd op alle ophef. Zo zouden zij en Martien het contact met elkaar hebben verbroken en zou er zelfs sprake zijn geweest van een ruzie tussen haar en de familie Meiland.

In een bericht op Instagram laat Caroline weten dat het allemaal fabeltjes zijn. ‘Ik hoor, lees en zie veel berichtje om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is, dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn’, begint ze haar bericht. ‘Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan chateau Meiland maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie! We hebben samen afgesproken even rust te pakken. Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie’, aldus de huisvriendin.

Caroline laat weten dat ze het ontzettend lief vindt dat iedereen het voor haar op wil nemen. ‘Maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen. De enige juiste verhalen vind je op de officiële kanalen van mij en de familie’, eindigt ze haar bericht.

https://www.instagram.com/p/B3_xQf8FZ9G/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Ook huisvriendin Caroline blij met winst: ‘Wat gaaaaaafffffff’

Frank en Rogier: Succes Martien Meiland geen lang leven beschoren

Heftig: huisvriendin Caroline verlaat Chateau Meiland

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen