Caroline van Eeden

Huisvriendin Caroline: ‘Ik heb weinig contact met de familie Meiland’

Caroline van Eeden, de huisvriendin van de familie Meiland, vertelt nog maar weinig contact te hebben met Martien, Erica en Maxime.

Begin september kwam het nieuws naar buiten dat Caroline van Eeden het chateau zou gaan verlaten. De huisvriendin van de Meilandjes vertrok terug naar Nederland. Speculaties gingen dat er tussen Caroline en de familie Meiland een enorme ruzie was ontstaan, waarop Caroline vertelde dat een burn-out de reden van het vertrek was. Nu blijkt echter dat van een burn-out geen sprake was. ‘Ik had gezegd een burn-out, maar dat heb ik te snel gezegd. Want dat zeg je om er van af te zijn, van alle vragen uit de media. Ik was gewoon kapot’, aldus de blondine.

Aan Shownieuws vertelt Caroline dat ze niet veel contact meer heeft met de familie Meiland. ‘Omdat ik ten eerste zelf sterk heb moeten worden in mijn krachten. Ik ben echt letterlijk in elkaar gestort… Letterlijk en figuurlijk. Ik ben nu met mijn eigen ding bezig.’ Volgens haar heeft dit te maken met de verre afstand: ‘Weet je, als je vrienden in het buitenland wonen en allemaal dingen hebt waar je druk mee bent dan is er weinig contact. Ik ga nu verder, en Chateau Meiland is daar, en weet je: ‘ik ben Carolien.’

Caroline heeft inmiddels de draad in Nederland weer opgepakt. Zo is ze gastvrouw bij een interieurwinkel en zal ze binnenkort haar eigen boutique in de Jordaan openen.

Lees ook:

Frank en Rogier: Succes Martien Meiland geen lang leven beschoren

De familie Meiland is begonnen met vloggen: video 1 staat al online!

‘Tweede kindje voor Maxime Meiland’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen