Glennis Grace

Glennis Grace ‘in shock’ door verhalen rondom The Voice

The Voice Of Holland-coach Glennis Grace is ‘in shock’ door de berichtgeving rondom het RTL-programma. Zaterdag werd bekend dat het programma voorlopig niet wordt uitgezonden vanwege berichten rondom mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Bandleider Jeroen Rietbergen erkende vervolgens dat hij relaties van ‘seksuele aard’ heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice Of Holland.

‘Ik ben in shock door de berichten rond The Voice. Heel goed dat dit onderzocht wordt’, schrijft Grace op haar Instagram. ‘Ik weet verder niet goed wat ik moet zeggen en weet ook niet wat er precies gebeurd is. Ik wacht de berichten en het onderzoek af.’ De zangeres en de coach wenst iedereen ‘die hierdoor geraakt is’ veel sterkte.

Donderdag komt er een aflevering van het programma BOOS waarin de aantijgingen uitgebreid worden behandeld. Ook de vrouw die aangifte heeft gedaan tegen jurylid Ali B is bekend bij de makers van het programma. Al sinds het voorjaar zijn Tim Hofman en zijn BOOS-collega’s bezig met het onderzoek naar ongepast gedrag binnen The Voice en soortgelijke andere programma’s. RTL en producent ITV laten een onafhankelijk onderzoek instellen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen