Erica Meiland

Erica Meiland over breuk Caroline: ‘We zijn nooit vriendinnen geweest’

De familie Meiland moest deze zomer afscheid nemen van Caroline van Eeden. De huisvriendin besloot besloot dat het genoeg was en vertrok uit Chateau Meiland. Al snel werd er gespeculeerd over de reden achter het vertrek. Irritaties en zelfs een ruzie zouden de reden van Caroline's besluit zijn. Erica doet nu een boekje open over de breuk met Caroline.

Zo vertelt Erica aan Weekend dat ze elkaar sinds Caroline’s vertrek helemaal niet meer hebben gesproken. ‘Ik heb geen contact met haar, volgens mij is dat hoofdstuk nu afgesloten.’ De twee zijn nooit echt goede vriendinnen geweest. ‘Ze was een vriendin van Martien, niet van mij, maar we gingen goed met elkaar om. Wij hadden haar in het gezin opgenomen, maar Caroline is gewoon een heel ander mens dan ik’, aldus Erica.

Toch heeft Erica, ondanks hun verschillen, zich proberen aan te passen aan Caroline. Ze heeft haar dan ook altijd gerespecteerd. ‘Maar ik was toch te direct voor haar, denk ik. Tegen je eigen familie kun je alles zeggen, dat blijft altijd goed, maar Caroline is een erg ingewikkeld persoon.’ Erica is niet de enige die Caroline niet meer spreekt. Ook Martien heeft geen contact meer met zijn voormalig beste vriendin. ‘Ik heb wel vernomen dat dat ze bij een kledingwinkel werkt, dat is overigens niet haar eigen kledingwinkel hoor. Maar ik ben blij voor haar, want in Nederland moet je toch de huur weer betalen. Nu heeft ze werk dat ontzettend goed bij haar past, en dat is prima voor haar.’

Het hele interview met de familie Meiland staat deze week in Weekend 

Lees ook:

Bibian Mentel over haar ziekte: ‘Ik weet dat de artsen het niet meer onder controle hebben’

Fred van Leer deelt slecht nieuws vanuit zijn ziekenhuisbed

Samantha Steenwijk: ‘Ik moet hard voor mijn relatie vechten’