Rob En Ferdi Bolland Worden Geeerd Met Plaquette

AVROTROS heeft met broers Bolland gesproken over Beste Zangers

AVROTROS heeft “contact” gehad met Ferdi en Rob Bolland over de kwestie rond Beste Zangers. Ferdi doet mee aan het AVROTROS-muziekprogramma, maar Rob niet, terwijl hij dat wel graag had gewild. Volgens Rob zou hij niet gevraagd zijn omdat hij ziek is.

“Er is inmiddels al veel over gezegd en geschreven in de media. Er is hier contact over geweest met zowel Rob als Ferdi en daar willen wij het bij laten”, laat een woordvoerder van AVROTROS weten.

De broers, die samen lang muziek maakten onder de naam Bolland & Bolland, hebben inmiddels knallende ruzie. Dat gaat onder meer over Beste Zangers, maar ook is er onenigheid over de Falco-musical die zij samen maakten.

Aan Shownieuws vertelde Ferdi dat het verhaal van zijn broer “helemaal niet juist” is. De producer zegt dat hij al jaren in gesprek was met AVROTROS en dat Rob nooit is overwogen. “Hij heeft dat een beetje op een verkeerde manier in de media gebracht, een gefabriceerd verhaal. Hij weet wat de waarheid is.” Rob stelde eerder in Trouw ook al dat een hereniging niet ophanden lijkt. Hij sprak van een “judasstreek” van zijn broer. “We waren vanwege die kankertoestand van mij, na twintig jaar gebakkelei op de vierkante centimeter, net weer ‘herenigd’, maar dit lijkt me een goed moment om te zeggen: zo is het genoeg.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen