Ad Visser

Ad Visser wil graag meedoen aan The Masked Singer

Ad Visser zou heel graag een keer mee doen aan RTL-hit The Masked Singer. ‘Ze mogen mij bellen, ik ben altijd in voor leuke dingen!’, aldus de oud-TopPop-presentator.

‘Soms denk je bij een formule: dit zit niet goed in elkaar. Maar The Masked Singer is toch fantastisch. Dat je zegt: we stoppen lekker iemand in een pop,’ vertelt de 74-jarige Ad Visser op NPO Radio 1.

Visser volgt bij de talloze verzoeken voor televisieprogramma’s die hij krijgt altijd zijn gevoel. ‘Mijn standpunt is dat ik geen tijd wil besteden aan dingen die ik niet interessant vind’, aldus de AVROTROS-ster. ‘Ik zou nooit in een programma muziek draaien en daarna zeggen: dat vind ik niet mooi. Dat is zonde van de tijd. Ik vergeet muziek die ik niet mooi vind ook altijd weer.’

Het Hilversumse icoon heeft nog meer verrassingen in petto volgend jaar. ‘Ik had tijdens Covid eindelijk de tijd om zelf veel nieuwe muziek te maken. Echt muziek waarvan ik denk: dit is precies zoals ik het zou willen doen.’ Het plan is daar in 2022, het jaar dat Visser 75 wordt, een nieuw album van uit te brengen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen