Lone van Roosendaal

Na vertrek uit GTST: Lone van Roosendaal denkt aan emigreren

Lone van Roosendaal schitterde in GTST als soapbitch Billy de Palma, maar dat duurde nog geen jaar. De actrice zegt niet te weten waarom ze weg moest. Ze beraadt zich nu op haar toekomst. ‘We kunnen ook emigreren’, aldus Lone.

Dat Billy de Palma niet langer in GTST te zien zou zijn, kwam voor Lone niet als een verrassing. ‘Waarom ik uit de soap ben? Dat weet ik niet. Mijn verhaallijn was een beetje op. Ik had eigenlijk maar een gastrol van vijf weken en dat is uiteindelijk driekwart jaar geworden, dus ik was niet onaangenaam verrast’, vertelt de actrice.

Naar het buitenland

Mocht er geen nieuwe televisieklus op haar pad komen, dan gaat Lone opzoek naar iets anders. ‘Geen idee wat. Maar ik zei laatst nog tegen mijn man: ’We kunnen ook emigreren’. Ik ben wel iemand die op een gegeven moment bedenkt: we moeten een nieuwe start maken’, aldus de musicalster. Een bed&breakfast in het buitenland ziet ze wel zitten. ‘Ik heb echter een man met wie ik rekening moet houden. Mijn twee dochters zijn bijna volwassen, maar de kinderen achter­laten wil hij niet. Hij wil dichtbij hen zijn. Ik snap dat ook wel. Ik heb dat zelf ook wel, maar minder dan hij. Ze zijn toch volwassen. Hoe leuk zou het zijn dat je ouders een huis hebben in Amerika?’

LEES OOK:

GROOT VERLIES VOOR SONJA BAKKER

ONTHULLEND: DÍT IS HET NIET EERDER ONTDEKTE GEHEIM VAN EDGAR DAVIDS!

WENDY VAN DIJK LEGT BESLAG OP HUIS VOORMALIG ZAKENPARTNER ROBBERT BOEKEMA