Famke Louise

Famke Louise wordt door roasters met de grond gelijk gemaakt

Famke Louise mag haar borst natmaken, want zij wordt het lijdend voorwerp in de volgende roast van Comedy Central, maakt ze bekend met een filmpje Instagram. The Roast of Famke Louise is op 16 januari te zien.

In het filmpje getiteld ‘Roastmary’s Baby’, een verwijzing naar de film Rosemary’s Baby, waarin de hoofdpersoon bevalt van het kind van Satan, vertelt ze telefonisch aan iemand dat ze vreest dat haar baby haar kapot gaat maken. Als ze naar het wiegje loopt blijkt dat correct: haar baby is ‘koning roast’ Peter Pannekoek. Wie er verder woorden vuil maakt aan Famke, zal tijdens de opnames op 19 december blijken.

‘Gênant’

De roast van Famke is de zesde editie van het Comedy Central-evenement. Eerder kregen Ali B, Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Hans Klok de wind van voren. Vooral op de editie met Hans Klok was de nodige kritiek. Kijkers vonden het gênant slecht en daar was Hans zelf het roerend mee eens. Roastmaster Henry van Loon kreeg wel lof, maar vond het zelf op zijn zachtst gezegd ook niet zo’n succes: hij liet daarna weten nooit meer mee te willen doen.