Raymi Sambo

Raymi Sambo gaat in hoger beroep

Raymi Sambo vindt dat hij te zwaar is gestraft en gaat daarom in hoger beroep tegen de straf die hem is opgelegd voor de mishandeling van een vrouw. 

‘Ik erken dat ik fout zat, maar ik wil onderzoeken waarom ik niet conform de wet ben gestraft’, aldus de acteur aan het ANP. Sambo kreeg begin september te horen dat hij voor het incident een werkstraf van 100 uur krijgt en dat hij ruim zesduizend euro schadevergoeding moet betalen.

Geen goed gevoel


‘Er is in de nacht van 31 december iets gebeurd dat mijn cliënt nog steeds betreurt. Dat betekent dat hier een juridische consequentie aan verbonden is, die hij begrijpt en accepteert. De strafmaat die echter nu is toegepast komt niet overeen met vergelijkbare overtredingen van dezelfde aard en de daarbij behorende sancties’, luidt de verklaring van zijn advocaat Lenny Jagtenberg. ‘We hebben geen goed gevoel over het verloop van de zitting en hebben er dan ook bewust voor gekozen om alle feitelijkheden van de kanten van de beide partijen door de rechtspraak nog eens te laten beoordelen.’

LEES OOK:

DONNY ROELVINK VERBREEKT STILZWIJGEN OVER RUZIE MET DAVE

SYLVIE MEIS DEELT PRACHTIGE FOTO’S VAN DROOMBRUILOFT

ZIEN: ANDRÉ HAZES EN ZOONTJE ZINGEN DUET

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen