Fred van Leer

Opnieuw een drama voor Fred van Leer: poging tot overval bij eigen woning

Het zit Fred van Leer niet mee. Net nu het weer wat beter leek te gaan met de stylist, moet hij een nieuwe klap zien te verwerken. Twee mannen probeerden hem vanmorgen te overvallen.

De twee mannen deden zich voor als medewerkers van PostNL en bedreigden hem met een een vuurwapen. ‘Ik heb geen klappen gekregen. Weet je wie wel klappen hebben gekregen? Die gasten die beneden aan de trap lagen’, aldus Fred in een video op Instagram. Fred benadrukt dat hij niet in het ziekenhuis ligt, maar wel een gekneusde rib heeft. ‘Het komt goed. Ik voel me sterk, door jullie’, vertelt hij aan zijn volgers. De stylist gaat nu aangifte doen tegen de twee mannen. ‘Kijk goed als je de deur opendoet. En voor alle mensen die denken dat er nog wat valt te halen, lieve mensen, als je misschien met een heel groot schilderij de deur uit wil lopen, dan mag het. Maar de trap is hoog he’, sluit hij zijn video af.

De politie is nog naar de twee mannen op zoek, maar heeft wel een vuurwapen gevonden.

Eind oktober lekte er een seksvideo uit waarop Fred te zien was. Uiteindelijk leidde dat ertoe dat Fred zichzelf wat probeerde aan te doen. De stylist had na het uitlekken van de video zijn telefoon aan iemand gegeven om berichten te vermijden, maar had nog een tweede toestel in huis. Daarop heeft hij toch de nare berichten op sociale media gelezen, waarop hij zichzelf vervolgens ‘iets heeft aangedaan’. Dankzij ‘goede mensen’ in zijn omgeving, waaronder artsen, is hij er nog.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen