Nikkie de Jager

Nikkie(Tutorials) de Jager krijgt talloze steunbetuigingen na gewapende overval

Nikkie de Jager en haar verloofde Dylan worden sinds zaterdagmiddag overspoeld door steunbetuigingen en lieve berichtjes nadat de twee in eigen huis werden overvallen. Onder het statement dat de YouTube-ster achterliet op Instagram zijn honderden berichten geplaatst.

Ook talloze bekende namen uit binnen- en buitenland hebben een boodschap achtergelaten. Sommigen alleen met een hartje, anderen laten weten dat ze aan hen denken of zijn blij dat ze in orde zijn. Nikkie schreef zaterdagavond op Instagram dat haar grootste nachtmerrie realiteit was geworden. Zij en Dylan werden onder schot gehouden en aangevallen maar zijn lichamelijk in orde. ‘Mentaal is een heel ander verhaal’, zo stelde ze.

Volgens de politie heeft een van de bewoners oppervlakkige verwondingen opgelopen. Maar of dat Nikkie is of haar vriend, is niet duidelijk. Ze schrijft het berichtje om mensen te laten weten dat ze ‘oké en veilig’ zijn. Ze vraagt mensen begrip te hebben dat ze de komende dagen even wat tijd voor zichzelf neemt.

Volgens de politie werd de woning in Uden door ‘minimaal drie daders’ overvallen en werd een onbekende buit meegenomen.

LEES OOK:

KATJA SCHUURMAN (45) BEVALLEN VAN DOCHTERTJE: ‘ZE IS BETOVEREND’

ZIEN: ROXEANNE HAZES DEELT MIERZOETE FOTO VAN HAZES-REÜNIE

BIBIAN MENTEL: ‘MIJN MAN EN ZOON WILLEN M’N AS UITSTROOIEN OVER DE BERGEN’