Isabelle Brinkman

Heftig: Isabelle Brinkman mishandeld voor ogen dochtertje

Isabelle Brinkman is woensdagmiddag mishandeld in het bijzijn van haar 9-jarige dochtertje. Dat laat de presentatrice in een emotioneel bericht weten.

‘Beste Moeder, je accepteert het niet dat anderen je kind aanspreken op hun (wan)gedrag. Fair! Kan ik ook slecht tegen. Ga niet tegen een kind tekeer. Fair! Krijg je ook met mij te maken’, begint Isabelle Brinkman haar relaas op Facebook. ‘Maar wanneer mijn kind, op 8 januari, op woensdagmiddag, in de drukte van basisscholen die uit gaan, vuurwerk afsteekt, jouw de kanker wenst en jouw dochter, en haar vriendinnetje nogmaals gekscherend bang maakt met knallen, accepteer ik dat ook niet. En ben ik fel’, gaat ze verder.

De moeder pikte het echter niet dat Isabelle haar kind op zijn plek zette. ‘Dat zou je dan toch moeten begrijpen; als beste bovengenoemde moeder. Dan zou je niet je vinger in mijn gezicht porren, mij geen stomp op mijn oog geven, niet aan mijn haren trekken, geen capuchon over mijn hoofd trekken, mij niet op de grond werken en mij niet aanhoudend blijven stompen; en je kind mee laten schoppen. Net zo lang tot een dappere voorbijganger, je met alle macht van me af zou trekken. Terwijl mijn kind en haar vriendinnetje er huilend en doodsbang bijstonden.’

Wat Isabelle betreft gaat er dan ook iets flink mis in de opvoeding ‘Of heb ik het mis? Overdrijf ik? Aan de ‘bewuste’ moeder die zich aangesproken- of door mij benadeelt voelt: ik hoor graag van je. Als moeders onderling’, aldus de presentatrice. Ze laat op Facebook weten aangifte te hebben gedaan tegen de vrouw.

Lees ook:

Groot verdriet voor Tim Douwsma: ‘Ik zal je ontzettend missen’

Arne Toonen vindt nieuw liefdesgeluk bij Temptation-Yasmin

Fred van Leer dolblij met deze man in zijn leven

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen