Patricia Paay

Flinke domper voor Patricia Paay

Opnieuw een flinke tegenvaller voor Patricia Paay. De rechtszaak tegen twee mensen die worden verdacht van het verspreiden van het seksfilmpje van Patricia gaat donderdag niet door. Dat bevestigt een woordvoerder van de rechtbank Noord-Holland.

Eerder was al bekend dat de twee die het filmpje in 2017 via Twitter hebben verspreid, worden vervolgd omdat ze niet akkoord zijn gegaan met een schikking van het Openbaar Ministerie (OM). Patricia sleepte destijds onder meer GeenStijl en Michel V., alias twitteraar Eendevanger, voor de rechter en won de zaak. Ze moesten haar een schadevergoeding betalen. Daarnaast startte justitie een strafzaak.

Het OM deed GeenStijl en de twee mannen in november 2018 een strafvoorstel om de zaak buiten de rechtbank te kunnen afhandelen. Wat het voorstel inhield, is niet duidelijk. GeenStijl is ermee akkoord gegaan, maar de twee andere partijen niet. Zij moeten zich dus later voor de rechter verantwoorden.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Patricia Paay uit huis gezet
Na jarenlange strijd: Rachel Hazes herenigd met vader
Man Tineke Schouten opnieuw in het ziekenhuis: ‘Bijna ging het mis’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen