Estelle Cruijff

Estelle Cruijff niet aanwezig bij rechtszaak

Estelle Cruijff moest maandag voorkomen vanwege een betalingsachterstand bij haar voormalige vriend Jacques Parson, maar kwam niet opdagen. Op Instagram is te zien dat ze nog altijd in Dubai zit.

Estelle zou Jacques Parson zo’n 160.000 euro verschuldigd zijn, nadat hij een appartement voor haar kocht. Parson was zelf wel aanwezig bij de zitting en eist 2 miljoen euro van Cruijff.  Volgens Shownieuws vertelde de advocaat van Estelle dat Estelle niet aanwezig kan zijn vanwege werk, maar op social media verschijnen foto’s waarbij Estelle met onder meer Lil’ Kleine en Jamie Vaes geniet van een heerlijke vakantie. Vandaag plaatste Estelle zelf nog een foto van haar lunch met twee vriendinnen in het zonnige land.

Afbetalen

Estelle betaalt nu iedere maand zesduizend euro aan haar voormalige vriend. Door de rechter is vandaag besloten dat Estelle de komende jaren de maandelijkse 6000 euro moet blijven afbetalen. Hierdoor hoeft Estelle haar huis op Ibiza niet te verkopen om zo snel de miljoenenschuld af te betalen. Het bedrag van 160.000 euro dat zij tussen november 2017 en november 2019 niet heeft afgelost, hoeft ze vooralsnog niet terug te betalen. Eerst moet duidelijk worden of dit bedrag kan worden gezien als schenking of als lening, meldt Shownieuws.