Arnold Schwarzenegger

Scheiding Arnold Schwarzenegger na tien jaar eindelijk rond

Na een proces van ruim tien jaar is het huwelijk tussen Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver officieel tot een einde gekomen. Shriver vroeg in juni 2011 een scheiding aan wegens ‘niet te repareren onenigheden’, nadat ze 25 jaar getrouwd waren.

De reden waarom de afhandeling zo lang duurde is vanwege de te verdelen gezamenlijke bezittingen en omdat ze beiden geen vaart zetten achter de scheiding, ondanks dat ze al jaren apart van elkaar leefden. Dit meldt Entertainment Tonight. Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver hebben samen vier kinderen: Katherine (32), Christina (30), Patrick (28) en Christopher (24). Toen bleek dat de acteur een buitenechtelijke zoon had verwekt bij de huishoudster van het paar, besloot Maria de eer aan zichzelf te houden en een scheiding aan te vragen. Hoewel deze zoon, de 24-jarige Joseph Baena, officieel erkend is door Schwarzenegger was het vertrouwen bij zijn ex-vrouw weg. Hoewel de twee altijd op goede voet met elkaar zijn gebleven was er geen sprake meer van een verzoening, waar Arnold nog een tijd op hoopte.

De scheiding is door een privé-rechter afgerond en details over de verdeling van hun gezamenlijke bezittingen zijn niet naar buiten gebracht.

Arnold en Maria ontmoetten elkaar in 1977 en trouwden in 1986 in Hyannis, Massachusetts, waar het familiehuis van de Kennedy’s staat. Shriver’s moeder Eunice was een zus van voormalig president John F. Kennedy.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen