Monique

Om deze reden draagt Monique verlovingsring André nog

Monique Westenberg en André Hazes zijn ruim een maand uit elkaar en de zanger is zelfs al gelukkig met iemand anders, toch zou Monique nog steeds de verlovingsring dragen die ze van André kreeg tijdens het huwelijksaanzoek in december. Aan Shownieuws laat ze weten waarom…

Monique plaatste afgelopen weekend een fotoreeks van haar weekend op de Veluwe. Oplettende fans zagen haar gouden verlovingsring nog om haar vinger prijken. Aan Shownieuws verklaart ze dat ze er na de breuk niet over heeft nagedacht om haar verlovingsring af te doen. ‘Ze heeft zo veel dingen aan haar hoofd gehad’, aldus Shownieuws-presentatrice Anouk Smulders. Maar er is nog een reden: ‘Monique zei: ‘Ik krijg ongeveer drie huwelijksshows per dag opgevoerd door de kleine André met het doosje van de ring om mij nog een keer ten huwelijk te vragen, en nog een keer ten huwelijk te vragen. Dit is de reden daarvan, en waar maken we ons allemaal druk over?’,’ aldus Anouk.

Nieuwe liefde André

Slechts twee maanden na hun verloving bleken de spanningen tussen André en Monique toch weer zo hoog opgelopen te zijn, dat dat leidde tot een nieuwe breuk. André speelt inmiddels niet langer verstoppertje met zijn nieuwe verovering Sarah van Soelen. ‘Ik vind haar wel héél leuk’, bekende hij in talkshow Beau, en sindsdien verschijnt het verliefde stel ook samen in het openbaar.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen