Woody Harrelson

Woody Harrelson betrokken bij handgemeen in hotel Washington

Woody Harrelson is slaags geraakt in een hotel in de Amerikaanse hoofdstad Washington. De acteur ging op de vuist met een man die tegen hem uitviel in een ruzie over foto’s van Harrelson en zijn dochter.

Een politiewoordvoerder laat aan The Washington Post weten dat er geen aangifte gedaan is. De 60-jarige Woody Harrelson heeft volgens de woordvoerder gehandeld uit zelfverdediging.

Het incident vond woensdagavond lokale tijd plaats op het dakterras van het Watergate Hotel, waar een bar is. Volgens de politie was de man met wie de acteur slaags raakte foto’s aan het maken van Harrelson en zijn dochter. Ook zou de man gedronken hebben. Harrelson zou de man gevraagd hebben de foto’s te verwijderen, maar die weigerde. Toen kregen de twee ruzie en haalde de man uit naar Harrelson, die hem vervolgens terugsloeg.

Harrelson is in Washington vanwege opnames van een nieuwe televisieserie over het Watergateschandaal, een affaire uit de jaren zeventig rondom president Richard Nixon. De acteur is onder meer bekend van de televisieserie Cheers en was te zien in films als The People vs. Larry Flynt en No Country for Old Men.