Lil Kleine

Spaanse media: Lil Kleine verdacht van mishandelen partner

Lil Kleine wordt door de Spaanse politie verdacht van het mishandelen van zijn partner. De 26-jarige rapper is volgens Spaanse media maandag voorgeleid aan de rechter op het eiland Ibiza, waar hij verbleef.

Lil Kleine’s vriendin zou bij de politie aangifte hebben gedaan van een aanval in de hotelkamer. Jaimie Vaes zei door haar partner te zijn geslagen, maar geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. Ook zou hij haar smartphone hebben vernield. De aanhouding van Lil Kleine zou zondagochtend rond 03.00 uur zijn geweest.

Bronnen vertelden aan het weekblad Privé dat Jaimie, met wie Lil Kleine zoontje Lío deelt, gewond en bebloed de lobby van het hotel waar het koppel verblijft in kwam rennen. Haar kleding zou zijn gescheurd en hun hotelkamer is naar verluidt vernield. Een receptionist zou de politie hebben gewaarschuwd. Agenten hebben de rapper meegenomen naar het bureau.

Shownieuws deelde maandagmiddag beelden van Lil Kleine die in handboeien door de politie naar de rechtbank wordt gebracht.

Nienke Hoogervorst, de advocaat van Lil Kleine, geeft vooralsnog geen commentaar. Ook een woordvoerder van het hotel in San Antonio laat weten geen commentaar te willen geven.