Britney Spears

Britney Spears slaat telefoon uit handen huishoudster

Britney Spears is herenigd met haar honden nadat haar huishoudster de honden niet meer had teruggebracht na een bezoekje aan de dierenarts. Een van de twee dieren zou ernstig ziek zijn en de huishoudster wilde de dieren niet meer terugbrengen naar Spears, wat de aanleiding zou hebben gevormd voor een ‘agressieve ruzie’ tussen Spears en haar werknemer.

De huishoudster, van wie de identiteit niet bekend is, werkt niet meer voor Britney Spears sinds het voorval, meldt People. Eerder werd bekend dat de twee een woordenwisseling kregen over de zorg voor de honden. De werkneemster claimt dat de honden vanwege darmproblemen speciaal voedsel horen te krijgen. Maar ze zouden van Spears etensrestjes krijgen en te weinig drinken. Naar verluidt krijgen de honden nu ze weer thuis zijn wel betere zorg.

Toen de werkneemster de honden niet meer thuisbracht na het bezoek aan de dierenarts, zou Spears heel kwaad en zelfs agressief zijn geworden. De zangeres beschuldigde de huishoudster naar verluidt van samenwerken met haar vader Jamie Spears, met wie ze al jarenlang in een juridische strijd verwikkeld zit. De zangeres zou de telefoon uit de handen van de vrouw hebben geslagen.

Donderdag bleek dat de politie een onderzoek is gestart over een melding van agressief gedrag van de Amerikaanse zangeres tegen een van haar werknemers. Volgens de advocaat van Spears, Mathew Rosengart, heeft er helemaal geen incident plaatsgevonden tussen de zangeres en haar huishoudster. In een reactie noemt hij de aantijgingen ‘opgeblazen tabloidroddels’. Spears wil volgens bronnen van Amerikaanse entertainmentmedia niet met de politie praten.