Amalia's kindermeisje

Wauw: flinke promotie voor Amalia’s kindermeisje

Een mooie carrière binnen de paleismuren is niet voor iedereen weggelegd. Toch lukte het Eveline van den Bent, die begon als kindermeisje.

Eén van de belangrijkste vertrouwelingen van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, én van de drie prinsessen, heeft promotie gemaakt aan het hof. Eveline van den Bent is zo’n grote steun en toeverlaat dat het koninklijk paar haar het liefst dichtbij houdt, voordat ze wellicht buiten het hof een andere baan zou gaan zoeken.

Ze maakte zo’n vijftien jaar geleden haar intrede als nanny en volbracht haar taak op uitzonderlijke wijze, zo vond het koningspaar. Daarom bedachten Willem-Alexander en Máxima dat ze haar moesten belonen. Toen ze samen de troon bestegen, bedachten ze voor Eveline op Villa Eikenhorst een nieuwe functie. En zo werd ze na de inhuldiging benoemd tot persoonlijk assistent van de koning en koningin. Kort geleden maakte Eveline van den Bent weert promotie. Ze mag zich sinds kort particulier secretaris noemen. In haar nieuwe functie beheert ze de portefeuille sport en in die hoedanigheid zal ze de koning of koningin vaak begeleiden als een bezoek dat thema heeft.

Het hele verhaal staat deze week in Weekend.

LEES OOK:

ZIEN: DÉZE VROUW MAAKT TOINE VAN PEPERSTRATEN WEER GELUKKIG!

HUISHOUDSTER NADÈGE DOET BOEKJE OPEN: ‘MARTIEN ONTSLOEG OOK CAROLINE’

BRIDGET MAASLAND ONDER VUUR NA HAZES-REACTIE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen