Huis Meghan Harry

Huis Harry en Meghan na krap twee jaar weer in de verkoop

Krap twee jaar geleden kochten prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hun huis in Californië. Een prachtige plek, maar toch wil het stel alweer verhuizen, zo meldt de Britse krant The Mirror.

Een bron laat aan de krant weten dat het stel alweer klaar is met het optrekje en dat het huis binnenkort alweer de verkoop in gaat. En dat terwijl ze het zo’n anderhalf jaar geleden kochten voor omgerekend 13 miljoen euro.

Verhuizing en geboorte

Nadat hun eerste kindje, Archie, geboren werd, verhuisde het stel naar de woning in Montecito. Dit was in dezelfde periode waarin naar buiten kwam dat het stel hun koninklijke taken op een lager pitje zouden zetten. In februari 2021 kwam naar buiten dat het stel zich definitief zou afkeren tegen het Britse koninklijk huis.

Nieuw huis voor Harry en Meghan

De bron die aan The Mirror liet weten dat het stel de woning wil verkopen, kon vertellen dat de twee op huizenjacht zijn. Ze willen wel in Montecito blijven. De locatie zou nog wel zijn wat ze willen, maar het huis niet meer. Diezelfde bron kon vertellen dat het huis niet op een website van een makelaar zou komen te staan. Alleen serieuze geïnteresseerden met genoeg geld zouden worden uitgenodigd om het huis te bezichtigen.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen