Harry en Meghan

Harry en Meghan zijn William en Catherine voorbij

De populariteit van Harry en Meghan op Instagram blijft maar groeien sinds ze hebben aangekondigd geen 'senior royals' meer te willen zijn. Het koppel heeft inmiddels prins William en zijn echtgenote Catherine ingehaald.

Waar Harry en Meghan dinsdag nog bijna 12.000 minder volgers hadden dan William en Catherine, zijn dat er woensdag bijna 6400 meer. De hertog en hertogin van Sussex zitten nu op 11.032.193 volgers, tegenover de 11.025.809 volgers van de hertog en hertogin van Cambridge. Dat betekent dat Harry en Meghan in de afgelopen 24 uur hun aantal volgers zag groeien met ruim 28.000. Het account van William en Catherine kreeg er het afgelopen etmaal ruim 10.000 volgers bij.

Harry en Meghan zitten sinds vorig jaar april op Instagram. Hun account @sussexroyal werd in mum van tijd door miljoenen mensen gevolgd.

Megxit zorgt voor volgers

Sinds de ‘megxit’ twee weken geleden steeg het aantal volgers snel. In de eerste dagen nadat de twee aankondigden een stapje terug te doen van het Britse koningshuis groeide het aantal al met 600.000 en de teller bleef alleen maar oplopen.

Harry en Meghan en William en Catherine blijven hun familieleden ver voor op Instagram. Het officiële account van The Royal Family, dat wordt gebruikt voor activiteiten van koningin Elizabeth en een brede waaier van leden van de koninklijke familie, heeft ruim 7,4 miljoen volgers en prins Charles en Camilla moeten het met Clarence House ‘slechts’ met 997.000 belangstellenden doen.

Ook interessant:

Minnares onthult: ‘Mijn geheime nacht met pasgetrouwde Daley Blind’

ZIEN: Het nieuwe ‘optrekje’ van Nance Coolen

Prins Constantijn reageert op vertrek Harry