Meghan en Harry

Harry en Meghan voor het eerst in openbaar na babynieuws

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben zich voor het eerst sinds het babynieuws en de breuk met het Britse koningshuis weer laten zien. De twee waren maandag digitaal aanwezig bij het Spotify Stream On-evenement.

Het paar deelde een inkijkje in hun productiebedrijf Archewell Audio, dat podcasts maakt die exclusief bij Spotify verschijnen. “We willen podcasts gebruiken om krachtige gesprekken aan te wakkeren”, vertelde Meghan vanuit hun huis in Californië.

‘Veilige haven’

Bovendien willen ze met hun podcasts stemmen een podium geven die anders niet of amper gehoord worden. “En het belangrijkste vinden we het creëren van een gemeenschap, een veilige haven waar je je eigen kwetsbare verhalen kan delen”, voegde prins Harry toe. Na afloop van hun praatje complimenteerde Meghan haar man om zijn stem. “Hij heeft echt een goede podcast-stem”, zei ze vrolijk.

Tweede kindje

De vertoning tijdens het Spotify-evenement volgt na een maand waarin het stel veel in het nieuws verscheen. De twee kondigden op Valentijnsdag de komst van hun tweede kindje aan. Ook kondigde Buckingham Palace vorige week aan dat Prins Harry en zijn vrouw Meghan definitief afstand nemen van het Britse koningshuis. Harry en Meghan moeten nu al hun eretitels inleveren. Bij het evenement kondigde de twee zichzelf zonder koninklijke titels aan en simpelweg als Harry en Meghan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen