prins Constantijn

Felicitaties voor jarige prins Constantijn

Prins Constantijn is zondag 51 jaar geworden. Op de sociale media van het Koninklijk Huis stromen de felicitaties voor de jongere broer van koning Willem-Alexander binnen. Ook zijn dochter, gravin Eloise, laat haar vaders verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan.

‘Happy birthday to you’, schrijft Eloise bij een foto van haar en Constantijn op Instagram Stories, waaraan ze ook nog de woorden ‘love love love’ toevoegt.

Schermafbeelding 2020 10 11 Om 15.33.21

De Rijksvoorlichtingsdienst plaatste op de website en sociale media voor de gelegenheid ook een foto van de jarige prins. Nieuw was die niet, het was een van de officiële portretfoto’s die maandag van Constantijn en zijn vrouw prinses Laurentien werden vrijgegeven. De prins en prinses gingen in september op de foto in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Van beiden verscheen een close-up en een halftotaal.

Constantijn staat aan het roer van TechLeap.nl, voorheen StartupDelta. Als ambassadeur zet hij zich in voor vernieuwende startende ondernemers. Samen met zijn vrouw en hun kinderen gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore woont hij in Den Haag.

LEES OOK:

TOURIYA HAOUD WOEST: ‘EX WIL MIJ M’N KINDEREN AFNEMEN’

PRACHTIG BABYNIEUWS VOOR STACEY SEEDORF (51)

DUNCAN LAURENCE TEN HUWELIJK GEVRAAGD!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen