prins Charles

Charles ‘diep geroerd’ door enorme hoeveelheid beterschapswensen

Prins Charles krijgt van over de hele wereld beterschapswensen nu bekend is dat de Britse troonopvolger het coronavirus onder de leden heeft. Donderdagmiddag liet de 71-jarige prins van Wales weten 'diep geroerd' te zijn door de vele berichten.

‘Bedankt voor alle ‘Get Well Soon’-berichten voor zijne koninklijke hoogheid’, schreef Clarence House op social media bij een foto van een breed lachende Charles. ‘Hij is diep geroerd door uw vriendelijke woorden.’

Charles zit momenteel in quarantaine in Schotland, waar hij maandag werd getest. Woensdag maakte Clarence House bekend dat de prins het longvirus heeft, hoe hij het heeft opgelopen is ‘onmogelijk na te gaan’. Ook Charles’ echtgenote Camilla is getest, zij heeft het virus niet.

De prins van Wales heeft milde klachten en kan vanuit zijn Schotse residentie Birkhall blijven werken. Dat Charles en Camilla zondag toch naar Schotland vertrokken, ondanks oproepen van de Schotse overheid om niet naar de Hooglanden te ‘vluchten’ voor het coronavirus, wordt hun niet in dank afgenomen.

Lees ook:

Henny Huisman doet boekje open over affaires Marco Borsato: ‘Ik weet van alles’

Mooi nieuws voor Barry Atsma: ‘Dit is fantastisch’

Patty Brard over relatie André en Bridget: ‘Was gedoemd te mislukken’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen