Prins Philip

Britse koninklijke familie deelt niet eerder gepubliceerde foto’s van prins Philip

De Britse koninklijke familie heeft woensdag niet eerder gepubliceerde foto’s naar buiten gebracht van de vrijdag overleden prins Philip. Zowel prins William en zijn vrouw Catherine als prins Charles en Camilla plaatsten op Twitter enkele oude kiekjes om herinneringen aan hem op te halen.

Op een van de foto’s die William en Catherine delen, zijn Philip en koningin Elizabeth te zien, omringd door zeven van hun achterkleinkinderen. De foto is in 2018 gemaakt door de hertogin van Cambridge. Zij legde het tafereel vast waarbij de kinderen samen met hun overgrootouders op de bank in Balmoral Castle zitten.

https://www.instagram.com/p/CNqNDq9FmXf/?utm_source=ig_web_copy_link

Op een andere plaat, uit 2015, staat het koppel met hun kinderen George en de destijds enkele maanden oude Charlotte naast Elizabeth en Philip. Op Twitter schrijven ze erbij dat ze zich Philip zullen blijven herinneren ‘als vader, grootvader en overgrootvader’.

Prins Charles en zijn vrouw Camilla deelden op Twitter ook een foto uit de oude doos van hun ‘geliefde vader en schoonvader’. Zij kozen onder meer voor een kiekje uit 1966. Daarop zijn Philip en een jonge Charles te paard te zien, tijdens het polo spelen.