Archie

‘Archie begint te brabbelen’

Archie, het zoontje van prins Harry en zijn vrouw Meghan, begint voorzichtig al met werken aan zijn eerste speeches. Het jongetje van net een jaar is namelijk begonnen met praten, vertelt een ingewijde aan Us Weekly.

‘Hij begint al een paar woorden te zeggen, zoals ‘dada’, ‘mama’, ‘boek’ en ‘hond’,’ zegt een ingewijde. Dat een van de eerste woorden van Archie verwijstnaar zijn vader, wijst op de sterke band tussen vader en zoon die al eerder werd aangekaart door diezelfde bron. ‘Als Harry de kamer in loopt, wordt Archie zo enthousiast. Hij gooit meteen zijn handen in de lucht om aan te geven dat hij opgetild wil worden.’ Archie werd ook beschreven als een sterke en vrolijke baby, die het liefste met andere mensen omgaat.

Archie werd vorig jaar mei geboren, een jaar nadat zijn ouders in het huwelijksbootje stapten. In januari besloten prins Harry en Meghan om een stap terug te nemen als vooraanstaande leden van het Britse koningshuis. Archie en zijn moeder verhuisden toen naar Canada, en in maart naar Los Angeles.

LEES OOK:

ZIEN: PAUL DE LEEUW KOCHT MILJOENENPAND VOOR TWEE ZOONS
ZORGEN OM ANDRÉ HAZES: GEBRUIKT HIJ VERBODEN MIDDELEN?
HOOP FRANK MASMEIJER VERVLOGEN: EX-VROUW HEEFT NIEUWE LIEFDE