Schermafbeelding 2020 06 24 Om 19.57.32

Wesley Sneijder geeft zichzelf de schuld van breuk met Yolanthe

In zijn nieuwe biografie is oud-voetballer Wesley Sneijder erg kritisch op zichzelf. In het boek, dat zaterdag officieel wordt gepresenteerd, spreekt hij onder meer over zijn drankgebruik en de criminaliteit waarbij hij vroeger betrokken was.

Wesley Sneijder geeft zichzelf ook de schuld van de liefdesbreuk met Yolanthe, die vorig jaar maart werd bekendgemaakt. ‘Het ging mis. Door mij’, vertelt hij. ‘Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo’, aldus de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale.

Sneijder zegt dat hij na veel leugens en gedraai eerlijk tegen Yolanthe is geweest en alles heeft opgebiecht. Wat dat precies is, wordt niet duidelijk. ‘Ik mis niks bij Yolanthe, er is niks mis met haar. Wat het wel is? Roem, ego, geld. Macht. Lust. En ja, de pijn komt achteraf.’

In de biografie, die geschreven is door Kees Jansma, gaat Sneijder ook in op zijn band met Louis van Gaal, zakelijke missers en zijn toekomst.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen