Charly Luske

Relatie Tanja Jess en Charly Luske is ‘work in progress’: ‘Gooi niet zomaar handdoek in de ring’

De relatie van Charly Luske en Tanja Jess is na het uitlekken van seksueel getinte berichten van Charly aan een andere vrouw, een “work in progress”, vertelt Tanja (55) aan tijdschrift Beau Monde. “Als je honderd jaar samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring.”

De actrice zegt niet te weten wat de toekomst zal brengen. “Wat ik wel weet, is dat we sowieso een team blijven en in verbinding met elkaar blijven. Onze basis is heel sterk en er is nog steeds heel veel liefde tussen ons. Wij vinden onze weg wel. Of dat helemaal volgens de tradities is, of zoals andere mensen dat doen, is nog niet duidelijk.”

Tanja noemt als voorbeeld dat gedacht wordt dat een ‘goede’ relatie aan bepaalde criteria moet voldoen, zoals het altijd trouw blijven aan elkaar. “Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt.”

Meerdere vormen

Volgens Charly (43) spreken partners met elkaar af hoe ze hun relatie zien. “Er is niet één manier om samen te leven, er zijn meerdere vormen. Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past.”

Gevraagd naar hoe de twee hun gezin over vijf jaar voor zich zien, antwoordt Tanja dat ze wil dat ze “allemaal blij en gelukkig zijn, in welke vorm dan ook.” Dat ziet Charly ook zo. “Wat er ook gebeurt, er zal altijd heel veel liefde tussen ons vieren zijn.”