Jeroen Rietbergen

Linda de Mol verbreekt relatie

Linda de Mol heeft haar relatie met Jeroen Rietbergen verbroken en legt haar werkzaamheden voorlopig neer. ‘Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie’, schrijft ze in een verklaring op de website van haar tijdschrift LINDA..

‘Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet’, vervolgt Linda de Mol haar verklaring. Ze meldt dat Jeroen Rietbergen inmiddels niet meer bij haar woont. De televisiemaker vraagt iedereen om haar gezin met rust te laten.

Zaterdag werd bekend dat het programma The Voice Of Holland, waar Rietbergen bandleider is, is stopgezet wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Rietbergen gaf toe dat hij in het verleden seksuele relaties met vrouwen heeft gehad die betrokken waren bij het programma.

Troost

De Mol bedankt iedereen voor de ‘begripvolle berichtjes en appjes’ die ze heeft ontvangen. ‘Dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.’ De Mol en Rietbergen hadden sinds 2007 een relatie.

RTL en producent ITV hebben een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de aantijgingen. In het programma BOOS van Tim Hofman wordt het onderwerp donderdag uitgebreid behandeld. Daarin komt ook The Voice-coach Ali B aan bod. Tegen hem is aangifte gedaan, naar verluidt door een oud-kandidaat. Zijn collega-coach Anouk maakte zondag bekend niet meer terug te keren bij het programma.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen