Kanye West

Kanye West toont nieuwe liefde op Instagram

Kanye West heeft voor het eerst zijn nieuwe liefde Julia Fox aan zijn volgers op Instagram laten zien. De rapper deelde in zijn Stories een filmpje waarin te zien is dat de twee midden in de nacht op straat lopen.

De 44-jarige Kanye West, die zich tegenwoordig ook Ye noemt, en 31-jarige Julia Fox daten sinds oud en nieuw. De twee ontmoetten elkaar op een feestje in Miami waarna afgelopen week een tweede date in New York volgde.

Fox deed verslag van de date op de site van Interview Magazine. De twee zagen onder meer een toneelstuk op Broadway en gingen uit eten. Daarna had de rapper, die tot vorig jaar met Kim Kardashian was getrouwd, een verrassing voor haar.

‘Ik ben nog steeds in shock’, vertelde Fox daarover. ‘Ye had een hotelsuite vol kleding voor me geregeld. Het was de droom van ieder meisje. Wie doet dat nou op een tweede date, of welke date dan ook? Alles tussen ons verloopt zo organisch. Ik weet niet waar dit toe zal leiden maar als het een indicatie is voor de toekomst, dan zie ik dat wel zitten.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen