Drew Barrymore

Drew Barrymore vindt nieuwe vrouw ex-man lot uit de loterij

Will Kopelman is vorige maand opnieuw getrouwd en zijn ex-vrouw Drew Barrymore is daar dolgelukkig mee. De actrice noemt de nieuwe stiefmoeder van haar twee dochters zelfs ‘een lot uit de loterij’.

Toen haar ex-man in de podcast Armchair Expert ter sprake kwam, vertelde Drew Barrymore: ‘Hij is net opnieuw getrouwd met de geweldigste vrouw. Een ongelooflijke vrouw, Allie. Ik prijs me gelukkig dat er zo’n mooi mens in ons leven is bijgekomen.’ De presentatrice laat weten dat ze zich moet inhouden om niet beste vriendinnen met de nieuwe vrouw van haar ex te willen worden. ‘Ze weet dat ik haar grootste fan ben, maar ik probeer ze wat ruimte te geven’, lacht ze.

Barrymore en Kopelman trouwden in 2012 en gingen vier jaar later uit elkaar. Hun dochters Olive en Frankie zijn nu 9 en 7 jaar oud. ‘Het was zo mooi dat ze in Wills leven kwam en mijn dochters zo goed leerde kennen. Ze zag gelijk al het mooie en al het minder mooie en koos voor hem’, aldus Barrymore, die zegt geregeld met het stel op te trekken. ‘We hebben etentjes met de kinderen, en verjaardagen. We gaan misschien nog op een tripje met z’n allen. We proberen hier onze weg in te vinden, langzaam en respectvol naar elkaar toe.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen