Nikkie De Jager

Songfestival levert Nikkie de Jager Televizier-Ster op

Nikkie de Jager is de winnares van de Gouden Televizier-Ster voor beste presentatrice geworden. Ze kreeg de prijs donderdag tijdens het Gouden Televizier-Gala in Theater Carré in Amsterdam.

Nikkie de Jager maakte in mei in binnen- en buitenland indruk toen ze naast Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit het Eurovisie Songfestival in Rotterdam mocht presenteren. Door veel kijkers werd ze de ster van de show genoemd. Ook de interviews die De Jager achter de schermen deed met de deelnemers vielen in de smaak.

Naast het songfestival was De Jager, ook bekend als YouTuber NikkieTutorials, afgelopen jaar te zien als presentatrice van het jeugdprogramma Make-Up Cup en was ze jurylid in de Videoland-show Glow Up en het eenmalige RTL-dragqueenprogramma Make Up Your Mind.

De overige genomineerden waren Hélène Hendriks en Marieke Elsinga. Chantal Janzen mocht dit jaar niet meedingen naar de Televizier-Ster Presentatrice. De recordhoudster met zes maal winst won de afgelopen drie jaar op rij en moet volgens de reglementen daardoor een jaartje overslaan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen