Ellen Degeneres

Ellen DeGeneres wint 25e People’s Choice Awards

Ellen DeGeneres is voor de 25e keer in haar carrière onderscheiden met een People’s Choice Award. Haar dagelijkse talkshow werd gekroond tot The Daytime Talk Show of 2021 en daar was DeGeneres zichtbaar door geraakt.

Eerder maakte Ellen DeGeneres al bekend dat dit haar laatste seizoen is, dus om op de valreep nog een prijs in de wacht te slepen die toegekend wordt door het publiek betekent veel voor de presentatrice. “Ik doe mijn show nu 19 jaar en het is het beste dat me ooit is overkomen. Wat ik wilde was mensen laten lachen en blij maken, iets goeds doen. Ik denk dat dat gelukt is en ik ben er enorm trots op dat we dat al jarenlang elke dag doen. Toen ik mijn eerste prijzen won vond ik het fijn dat ik populair was en dat mensen me leuk vonden. Maar daar gaat het niet om in het leven, het doel is om jezelf te zijn. Je moet niet proberen in een bepaald stramien te passen, dan word je niet gelukkig,” aldus Ellen.

DeGeneres lag vorig jaar nog onder vuur omdat de sfeer op de werkvloer bij haar programma intimiderend en racistisch zou zijn. Er zou bovendien seksueel misbruik hebben plaatsgevonden, iets waarvan DeGeneres zei geen weet te hebben. Het resulteerde in een maandenlange publieke boycot van Ellen, die meerdere malen publiekelijk haar excuses aanbood en beterschap beloofde als baas van het bedrijf. “Mijn naam hangt hieraan, dus het is aan mij om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen