Nick Cordero

Nick Cordero overleden aan coronavirus na 3 maanden op de IC

Hefitg nieuws: Broadway-acteur Nick Cordero is zondag overleden aan de gevolgen van het coronavirus. De Canadees overleed na meer dan negentig dagen op de intensive care te hebben gelegen. Cordero is 41 jaar geworden.

Cordero werd al in maart opgenomen in het ziekenhuis nadat hij besmet raakte met het virus. Als gevolg van het coronavirus waren er verschillende complicaties in zijn gezondheid opgetreden. Zo moest zijn been geamputeerd worden en kreeg hij een pacemaker. Ook waren zijn longen ernstig beschadigd en zou hij een longtransplantatie moeten ondergaan. De complicaties werden hem uiteindelijk teveel.

Zijn vrouw Amanda Kloots bevestigde zijn overlijden in een emotioneel bericht op Instagram. ‘Mijn lieve man is vanmorgen overleden. Zijn familie was bij hem, zingend en biddend toen hij deze aarde verliet. Ik kan het nog niet geloven, mijn hart is gebroken want ik kan me geen leven zonder hem voorstellen.’

Cordero speelde onder meer in producties als Bullets over Broadway, waarvoor hij in 2014 werd genomineerd voor een Tony Award. Daarnaast speelde hij ook verschillende televisie- en filmrollen.

LEES OOK:

ZIEN: DÉZE VROUW MAAKT TOINE VAN PEPERSTRATEN WEER GELUKKIG!

HUISHOUDSTER NADÈGE DOET BOEKJE OPEN: ‘MARTIEN ONTSLOEG OOK CAROLINE’

BRIDGET MAASLAND ONDER VUUR NA HAZES-REACTIE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen