Lisa Marie Presley2

Lisa Marie Presley ontroostbaar na dood zoon

Lisa Marie Presley is ‘meer dan kapot’ van de dood van haar zoon Benjamin. Een woordvoerder van de dochter van Elvis laat weten dat de 52-jarige dochter van Elvis Presley ontroostbaar is, maar probeert sterk te blijven voor haar drie overgebleven kinderen.

‘Haar hart is compleet gebroken’, vertelt zegsman Roger Widynowski aan People. ‘Ze was zo dol op die jongen, hij was de liefde van haar leven.’

Benjamin Keough overleed zondag op 27-jarige leeftijd. Volgens TMZ maakte hij een einde aan zijn leven. Hij laat naast zijn moeder en vader Danny Keough ook oma Priscilla (75) achter evenals zijn oudere zus, actrice Riley Keough, en twee jongere zusjes uit een later huwelijk van Lisa Marie, de elfjarige tweeling Harper en Finley.

De zoon van Lisa Marie Presley en de broer van actrice Riley Keough zat een tijdlang, net als zijn vader Danny Keough, in de muziek en scoorde in 2009 een platencontract. Ook had hij enkele filmrolletjes op zijn naam staan, maar de laatste jaren leefde Benjamin grotendeels buiten de spotlights.

Wel bezocht hij een aantal events op zijn grootvaders landgoed Graceland: in 2010 was hij met zijn oma Priscilla en Riley bij de viering van wat de 75e verjaardag van Elvis was geweest en drie jaar geleden bezocht hij Graceland voor de veertigste sterfdag van zijn opa.

Een paar weken geleden deelde Lisa Marie nog een foto van zichzelf met haar vier kinderen. Naast Riley en Benjamin heeft ze ook een elfjarige tweeling, Harper en Finley. Bij de foto schreef het enige kind van Elvis Presley: ‘Leeuwenmama met haar welpjes’.

https://www.instagram.com/p/By8tI88F-Eo/

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen