Willibrord Frequin Herdacht In Stamcafe Moeke Spijkstra

Familie Willibrord Frequin dankbaar voor steun: ‘Dit sterkt ons’ 

De familie van Willibrord Frequin is dankbaar voor alle steun die zij hebben mogen ontvangen na het overlijden van de markante tv-maker. Dat laten zij donderdag enkele uren na Willibrord’s uitvaart weten in een verklaring.

“Zoals Willibrord diep geroerd was door alle liefdevolle berichten in de periode voor zijn overlijden, zo zijn wij dat ook – door alle hartverwarmende briefjes, kaarten en steun van mensen die Willibrord in hun hart dragen”, stelt de familie. “Dit sterkt ons in de mooie herinnering, om wie hij was: altijd gaan voor de zaak, altijd het leed van de wereld aan de kaak stellen, altijd de ander tot troost – én bovenal een bijzonder mooi, warm en lief mens.”

Ze zijn ook de media dankbaar voor “de vele mooie berichten en portretten in de afgelopen dagen en in de periode voor zijn overlijden”.

Vredig overleden

Willibrord Frequin overleed vorige week donderdag op 80-jarige leeftijd. Hij stierf volgens zijn familie “vredig” in zijn slaap nadat hij zich had “verzoend met het onvermijdelijke einde, na een liefdevol en prachtig leven”. De tv-persoonlijkheid leed aan vasculair parkinsonisme en hartfalen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen