Elizabeth Hurley

Ex Elizabeth Hurley maakt eind aan leven: ‘Verschrikkelijk nieuws’

Verschrikkelijk nieuws voor Elizabeth Hurley. Vandaag werd bekend dat haar ex-man, de 55-jarige miljonair Steve Bing, een einde aan zijn leven heeft gemaakt.

Op Instagram staat Elizabeth Hurley stil bij het verlies van haar ex-man. ‘Ik ben ontzettend bedroefd dat mijn ex Steve niet langer bij ons is. Het is een vreselijk einde’, schrijft ze bij een reeks kiekjes van hen samen. ‘We hebben een geweldige tijd samen gehad en ik plaats deze foto’s, ook al hebben we moeilijke tijden meegemaakt, omdat het de prachtige herinneringen aan een lieve, vriendelijke man zijn die ertoe doen. In de afgelopen jaren werden we weer hechter. We spraken elkaar voor het laatst op de achttiende verjaardag van onze zoon. Dit is verschrikkelijk nieuws en ik dank iedereen voor de lieve berichtjes.’

De filmmaker zou van de 27e verdieping van zijn appartementencomplex zijn gesprongen wegens een depressie door het gebrek aan contact tijdens de lockdown, meldt TMZ. Bing was de vader van Hurley’s enige zoon Damian (18).

LEES OOK:

RENÉ VAN DER GIJP GAAT VOLGENDE MAAND TROUWEN

ANDRÉ HAZES: ‘DEZE MAN IS ALS EEN VADER VOOR MIJ’

ZIEN: HET LUXE ONDERKOMEN VAN ISA HOES

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen