Marc de Hond

BN’ers herdenken overleden Marc de Hond: ‘Hij was een strijder’

Veel oud-collega’s en andere bekende Nederlanders hebben donderdag bedroefd gereageerd op het overlijden van theatermaker en voormalig dj Marc de Hond. Op sociale media herdenken ze hem massaal.

Vooral veel voormalige collega’s bij 3FM, waar De Hond begin deze eeuw werkzaam was, staan stil bij zijn overlijden. “Zijn tomeloze energie en motivatie zullen me altijd bijblijven…”, schrijft bijvoorbeeld Jeroen Kijk in de Vegte. En Giel Beelen: “Ik heb met Marc bij de radio fijn samengewerkt. Hij was altijd sharp en liet zich nooit kennen. Hij maakte ooit (tegen mijn zin in) een docu. Daar ben ik nu heel trots op.”

“Hij heeft zoveel voor z’n kiezen gehad maar is altijd die optimistische Marc gebleven en vierde het leven. Wat ongelooflijk triest”, vindt Coen Swijnenberg. Domien Verschuuren noemt De Hond “een strijder”, Timur Perlin voegt eraan toe: “Hij was heel bijzonder.”

‘Mannetje van de radio

Ook Gerard Ekdom, Michiel Veenstra en Wouter van der Goes reageren verdrietig. Van der Goes: “Hij deed van alles maar was vooral ‘mannetje van de radio’. Zo heb ik hem jaren geleden bij 3FM leren kennen. Als fijne collega, leuke vent en bevlogen ondernemer.”

Ook vele andere BN’ers herdenken De Hond. “Wat een lieve en betrokken man was Marc. Ik wens zijn familie alle kracht en liefde”, zegt Humberto Tan. Lucille Werner: “Lieve Marc, ik word wakker en lees dat je er niet meer bent. Wat ontzettend verdrietig…Je hebt zoveel betekent voor mensen met een handicap. Je hebt laten zien dat je veel kan bereiken als je er in gelooft. Dank voor alles wat je hierin gedaan hebt!”

LEES OOK:
ZORGEN OM ANDRÉ HAZES: GEBRUIKT HIJ VERBODEN MIDDELEN?
BOER GEERT JAN ZORGT VOOR VERWARRING: HEBBEN HIJ EN GEERT ALLEBEI NIEUWE LIEFDE?
HOOP FRANK MASMEIJER VERVLOGEN: EX-VROUW HEEFT NIEUWE LIEFDE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen