×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Roxeanne spat van het scherm

11.04.2018 -

Roxeanne Hazes heeft gisteravond samen met Jeroen van der Boom een spetterend voorproefje gegeven voor de concertreeks van Holland Zingt Hazes welke aankomend weekend van start gaat. Rox zelf is inmiddels tonnetje rond en straalt van het scherm!


Er kwamen veel positieve reacties op het optreden van het stel tijdens RTL Late Night. Maar de meeste reacties stroomden binnen over de zwangere Roxeanne. De 'zwangeres' heeft inmiddels al een flinke buik. Het wordt het eerste kindje van Rox en haar verloofde Erik Zwennes.

De concertreeks van Holland Zingt Hazes gaat komend weekend van start. Voor volgende week staan er ook nog twee avonden in de planning. Zoals elk jaar is het evenement, waarbij de nummers van André Hazes gezongen worden door verschillende artiesten, weer compleet uiverkocht.