Huwelijk Kimberley Klaver En Michel Van Den Bergh

Zwangere Lauren Verster houdt babynaam geheim na kritiek 

Lauren Verster is in verwachting van haar derde kindje met partner Jasper. Ze hebben al een naam voor spruit drie, maar houden die mooi geheim na kritiek van een paar vrienden.  

De 42-jarige programmamaakster vertelde hen vol trots hoe hun kindje gaat heten maar kreeg behoorlijk de deksel op de neus, vertelde ze onlangs aan Weekend. “Sommigen vonden ’m heel leuk, maar sommigen ook helemaal niet. Iemand zei: ’Dat vind ik echt een hondennaam’. Hoezo dan? En ik kreeg te horen dat de naam ’licht en vrouwelijk’ zou zijn. Helemaal niet!” 

Ook al is Lauren het bepaald niet eens met alle commentaren, toch onthoudt ze alle opmerkingen wel. “Daarom heb ik besloten het niet meer te vertellen.” Of, en dat kan ook nog: ze verzint op de valreep een andere naam. Maar ja, welke..? “Als ik vraag wat mijn vrienden dan wél mooi vinden, komen ze met iets wat ik echt niks vind. Weet je: als de naam eenmaal een feit is, zegt toch iedereen dat ze hem leuk vinden.”  

Lauren en Jasper zijn inmiddels ruim vijf jaar samen en kregen in 2018 dochter Leentje. In 2020 kwam dochter Meggy ter wereld. 

Lees het hele verhaal in Weekend nummer 36 online of bestel hem hier.