×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Keira snakt naar een margarita

17.02.2015 -

Keira Knightley kan niet wachten tot ze weer een alcoholische versnapering kan nuttigen. De actrice is zwanger en heeft de dokter al gevraagd wanneer ze weer een margarita mag, verklapte ze.


"Ik ben in de race voor een Oscar en ik kan niet drinken", zei Knightley in de show van Ellen DeGeneres. Ze maakt 22 februari kans op de prestigieuze filmprijs in de categorie beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in The Imitation Game.

De Britse filmster verwacht later dit jaar haar eerste kind met echtgenoot James Righton. De muzikant heeft het wel naar zijn zin nu zijn vrouw zwanger is, grapte Knightley. "Ik eet voor twee en hij drinkt voor twee."

De actrice, die niet zegt te weten of ze een jongen of meisje krijgt, heeft nog geen geboorteplan gemaakt. "Ik weet niet wat het plan zou moeten zijn, behalve zorgen dat het kind eruit komt. Het is geen optie om het binnen te houden, maar blijkbaar omvat het plan meer dan dat. Ik heb geen idee wat het dan is."