Zwangere Kate Winslet straalt

De hoogzwangere Kate Winslet straalde maandag op de rode loper in Londen. Enkele weken voor de geboorte van haar derde kind bezocht de actrice het London Film Festival om haar film Labor Day te promoten.

Kate was volgens Hello! geheel in het zwart gekleed, waarbij vooral haar skinny jeans in het oog sprong. Daaroverheen droeg ze een zwart jasje. De 37-jarige Hollywoodactrice verwacht voor het eind van het jaar te bevallen. Breed glimlachend stond ze voor een haag van fotografen in het Mayfair Hotel, samen met medespelers Josh Brolin en Tobey Maguire.
Labor Day is gebaseerd op de roman van Joyce Maynard en vertelt het verhaal over een vrijgezelle moeder en haar zoon Henry die in de problemen komen nadat ze een gewonde man een lift aanbieden. De draait vanaf eind januari in de bioscopen.
Kate heeft al een 12-jarige dochter, Mia, van haar ex-man Jim Threapleton. En ze heeft een zoontje genaamd Joe (9) met haar andere ex-partner Sam Mendes. De vader van haar derde kind is haar huidige man Ned Rocknroll. Voor hem is het zijn eerste kindje. De Titanic-ster ontmoette Ned, die zijn achternaam heeft laten veranderen, op vakantie op Richard Bransons eiland Necker Island. Ned is een neefje van de zakenman en werkt aan zijn toekomstige ruimtereizen van Virgin Galactic. Dat doet hij samen met Dave Clark, de vriend van prinses Beatrice.
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen