×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Jessica Simpson vraagt fans om advies

Zwangere Jessica Simpson vraagt fans om advies
11.01.2019 -

De zwangere Jessica Simpson heeft haar volgers op Instagram flink laten schrikken. De Amerikaanse zangeres postte een foto van een enorm opgezwollen voet waarbij ze vroeg om advies.


'Iemand een remedie?! Help!!', schrijft Jessica onder het plaatje. Fans schieten de zangeres te hulp en komen met allerhande tips voor de kwaal. 'Hou je voeten hoog en ga zo vaak als mogelijk even liggen', suggereerde er een. Een ander: 'Tijdens de zwangerschap van mijn jongste zoon zei iedereen dat ik veel water moest drinken.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson) op

Simpson is in verwachting van haar derde kind, een meisje. Ze heeft al een dochter Maxwell (6) en een zoon Ace (5). De zangeres, onder meer bekend van de hit I Wanna Love You Forever, trouwde vier jaar geleden met de voormalige sporter Eric Johnson. Het tweetal is sinds 2010 samen.