×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Janet Jackson voelt zich goed

Zwangere Janet Jackson voelt zich goed
20.11.2016 -

Janet Jackson heeft voor het eerst sinds ze in oktober haar zwangerschap bevestigde, weer iets van zich laten horen. "Hallo allemaal..het heeft even geduurd..maar ik luister nog steeds..ik voel jullie liefde en gebeden..en het gaat goed met me..All Hamdu Lillah", laat Janet via Twitter aan haar fans weten.


'Al hamdu lillah' is een Arabische spreuk die 'Ere aan God' betekent. Janet heeft zich na haar huwelijk met Wissam Al Mana tot de islam bekeerd.

Janet's bericht komt een week nadat haar ex-man James DeBarge beweerde een geheime dochter met de zangeres te hebben. DeBarge, die in 1984 en 1985 met Jackson getrouwd was, zei in de realityshow Growing Up Hip Hop dat hij er na hun huwelijk achter kwam dat Janet een kind had gekregen en dat ze haar ter adoptie had afgestaan. De 50-jarige zangeres heeft nog niet gereageerd op de uitlatingen van haar ex.