×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere dochter oud-president Bush wil eigen talkshow

28.05.2015 -

Jenna Bush Hager is in gesprek met NBC om een middagtalkshow te presenteren. De 33-jarige dochter van George Bush werd gespot in Los Angeles waar ze een screentest deed voor een pilot van de nieuwe talkshow.


Jenna heeft in de testrondes concurrentie van onder anderen actrice Tatyana Ali. Ook zouden er mannen in de race zijn voor de presentatiestoel van de show.

Jenna Bush Hager is al jarenlang verslaggever van het populaire variëteitsprogramma Today voor hetzelfde televisiestation. "Ze kan niet verder groeien bij Today dus is het normaal dat ze het probeert bij andere shows", meldt een insider aan New York Post.

Jenna is momenteel overigens zwanger van haar tweede kind, in 2013 maakte ze oud-president George Bush voor het eerst opa.