×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwaar ongeluk voor Erben Wennemars

15.02.2018 -

Iedereen die de Olympische Spelen volgt, zal vast raar hebben opgekeken toen Erben Wennemars in beeld kwam. De oud-schaatskampioen gaf voor de NOS commentaar bij de Olympische tien kilometer.


Renate, de vrouwe van Erben, vertelt aan het AD dat hij in de ochtend op de fiets naar de ijsbaan reed toen een SUV plotseling stopte. Daarop klapte Wennemars op de auto, door de achterruit. Hij werd met de ambulance afgevoerd en kreeg maar liefst twintig hechtingen.

Renate: 'Hij is daarna opgepoetst in het ziekenhuis en weer voor de NOS aan het werk gegaan. Hij had vandaag nooit willen missen. Dit is zo gaaf voor hem'.

Wennemars heeft verwondingen aan hoofd, neus, duim en een wond in zijn mond. De NOS meldt ook nog dat Erben een afgebroken tand heeft.